Çubuklu Vadi Konakları Nerededir Ve Ulaşım Nasıl Sağlanır

Çubuklu Vadi Konakları Nerededir Ve Ulaşım Nasıl Sağlanır

Geniş bir orman örtüsü üzerinde yer alan ve İstanbul’a Karadeniz’i getiren Çubuklu Vadi Konakları, sakinlerine sunduğu imkanlar ile öne çıkar. Doğa ile baş başa bir hayat, eğitim ve sağlık kurumlarına yakınlık, sosyal tesis gibi beklenti ve ihtiyaçları site içinde karşılamak mümkündür. Sosyal olanakları gelişmiş olan Çubuklu Vadi Konakları’na ulaşım ise buradan villa satın alacak ya da kiralayacak olanların dikkat ettiği noktalardan biridir. Sakinlerine huzurlu bir hayat vadeden siteye ulaşım da oldukça hızlı ve kolaydır.
 

ÇUBUKLU VADİ KONAKLARI NEREDEDİR?

Çubuklu Vadi Konakları, Beykoz’un Çubuklu bölgesinde yer alır. Beykoz, İstanbul’un en yeşil bölgelerinin başında gelir. İlçede geniş bir yer kaplayan ormanlar, özellikle şehrin merkezi bölgelerinde görülen hızlı şehirleşmenin ve yeşil alan sayısının azalmasının olumsuz etkilerini silmeye çalışır. Tamamen doğal yeşillik alanlar üzerine inşa edilen Çubuklu Vadi Konakları güne orman manzarası ile başlamak ve canlanmak isteyenlerin tercihidir. Birbirinden bağımsız villalardan oluşan sitede sakinler kendi yaşam alanlarını yaratabilir. 183 dönüm arazi üzerine kurulu olan ve 120 villadan oluşan sitede sakinler kendi bahçelerine sahiptir. Farklı genişlik ve oda sayısına sahip olan çeşitli tiplerdeki bağımsız villalar arasından seçim yapmak mümkündür.
 

ÇUBUKLU VADİ KONAKLARI’NA ULAŞIM NASIL SAĞLANIR?

Beykoz ilçesinde konumlanan Çubuklu Vadi Konakları’nda villa kiralayacak ya da satın alacaklar için ulaşım olanaklarının nasıl olduğu büyük önem taşır. Şehrin hareketliliğinden uzakta sakin yapısı ile öne çıkan Beykoz, buna rağmen merkezi noktalara yakındır. Hem özel araçlarla hem de toplu taşıma araçlarıyla İstanbul’un merkezi bölgelerine kısa sürede ulaşılabilir. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Çubuklu Vapur İskelesi’ne 2.5 km uzaklıkta bulunan Çubuklu Vadi Evleri’nden özel araçlarla hızlı bir şekilde seyahat etmek mümkündür. Sakinler, Asya ve Avrupa kıtaları arasında seyahat etmeyi kolaylaştıran bu bağlantı noktalarına kısa sürede erişebilir. Köprü üzerinden Avrupa Yakası’nda bulunan semtlere hızlıca ulaşabilirsiniz.
 

Önemli Noktalara Yakınlık

Beykoz’un her ihtiyacı karşılayan sosyal olanaklarının yanı sıra ulaşım ağı da gelişmiştir. Otobüsler, özellikle Beykoz semt sınırları içinde seyahat etmeyi oldukça kolaylaştırır. İETT otobüsleri ve minibüsler sık aralıklarla geçerek burada yaşayanları merkezi noktalara ulaştırır. Sultaniye Parkı, Kavacık, Türk Alman Üniversitesi, Alibahadır gibi Beykoz’un farklı noktalarının yanı sıra Mecidiyeköy gibi İstanbul’un popüler noktalarına ulaşım da mümkündür. Arabalı vapurlar ise doğrudan İstinye Vapur İskelesi’ne yolcu taşır. Bölge çevresinde bulunan üniversite kampüslerine de Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinden ulaşılabilir. Avrupa Yakası’nda bulunan Boğaziçi Üniversitesi Hisar Kampüsü, Yıldız Teknik Üniversitesi Hisar Tesisleri ve İstanbul Teknik Üniversitesi’ne köprüden kısa sürede ulaşmak mümkündür. Metro ve otobüs aktarmalarıyla ise şehrin en uzak noktasına bile seyahat edilebilir.
 

BEYKOZ’UN TARİHİ VE TURİSTİK NOKTALARINA ULAŞIM

Köklü geçmişi ile tarihi dokusu yüksek ilçelerin başında gelen Beykoz’da bu tarihi yansıtan çok sayıda yapı ve yer bulunur. Çubuklu Vadi Konakları’nı merkezi bölgelere bağlayan gelişmiş ulaşım ağı sayesinde Beykoz’un bu tarihi ve turistik noktalarına ulaşmak oldukça kolaydır. Anadolu Hisarı, Küçüksu Kasrı, Anadolu Kavağı, Göksu, Hidiv Kasrı, İshak Ağa Çeşmesi bu yapılardan bazılarıdır. Aynı zamanda, sakinler İstanbul’un en yeşil alanlarından Mihribad Korusu’nda hafta sonları yürüyüş te yapabilir.

 

Diğer Tüm Blog Yazılarımızı Görmek İçin Tıklayınız.

Sizi Arayalım Bize Yazın