Beykoz Maritza Evleri Hakkında Merak Edilenler

Beykoz Maritza Evleri Hakkında Merak Edilenler

2007 yılından beri çok sayıda konut projesine imza atan Maritza İnşaat A.Ş., geçtiğimiz yıllarda Anadolu Yakası’nın göz bebeği Beykoz’da bulunan Maritza Evleri’ni inşa ederek konut arayanların ilgisini çekti. Eğer siz de ev arıyorsanız Beykoz Maritza Evleri hakkında bu yazımız aracılığıyla bilgi alabilirsiniz.
 

Beykoz Maritza Evleri Projesi Ne Zaman Yapıldı?

Beykoz’un sevilen semtlerinden Acarlar’da yer alan Maritza Evleri’nin inşaat faaliyetleri 2009 yılının mayıs ayında başladı. Kısa bir süre içerisinde yapımı gerçekleştirilen Beykoz Maritza Evleri’nin inşaatı, 2010 yılının eylül ayında tamamlandı.
 

Beykoz Maritza Evleri Kaç Metrekare?

Toplamda 25 bin metrekarelik arsa üzerine kurulan Beykoz Maritza Evleri’nin toplam inşaat alanı ise 16 bin metrekare olarak belirlenmiştir.

Kiremit ve krem renginin hakim olduğu dış cepheye sahip olan Beykoz Maritza Evleri, toplamda 62 konuttan oluşuyor. Sosyal hayatını eve yakın bir ortamda yaşamak isteyen kişilere hitap eden Beykoz Maritza Evleri, farklı konut tiplerine sahip olması yönüyle ev arayanlara kolaylık sağlıyor.

185 metrekarelik 3+1’lik daireler, 225 metrekarelik 4+1 daireler, 410 metrekarelik 5+2 çatı dubleks şeklinde inşa edilen konutlar, ihtiyaç sahiplerine aynı zamanda sosyal yaşam alanları da sunuyor.
 

Konumu Nasıl?

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 4 kilometre ve anayollara ise 150 metre uzaklıkta olan Beykoz Maritza Evleri, özellikle vaktinin büyük bir kısmını Avrupa Yakası’nda geçirmek zorunda kalan Anadolu Yakası sakinleri için tercih edilme sebepleri arasında gösteriliyor. Ayrıca yakınlarında çok sayıda market ve okulun bulunması sayesinde kolaylık sağlıyor.

Beykoz Maritza Evleri’ne en yakın olan okullar Beykoz Doğa Koleji, TED İstanbul Koleji ve Acarlar Doğa Koleji. Dolayısıyla çocuğunu bu okullardan birine gönderen aileler, Beykoz Maritza Evleri’ni tercihleri arasında ilk sıraya yerleştiriyor.

Öte yandan Acarkent Collesium, Acr Loft Migros ve Carrefour Express gibi alışveriş merkezlerine yakın olması da Beykoz Maritza Evleri’nin konumunun elverişli olduğunu gösteriyor.
 

Sosyal Alanları Yeterli Mi?

Özellikle yoğun bir iş hayatına sahip olan kişiler ve çocuklu aileler için Beykoz Maritza Evleri, oldukça uygun. İçerisinde sosyalleşmeye imkan tanıyan pek çok mekana yer veren Beykoz Maritza Evleri, konut sahiplerinin boş vakitlerini verimli bir şekilde geçirmesine fırsat veriyor. Bin 800 metrekarelik alanı sosyal yaşama ayıran Beykoz Maritza Evleri’nde spor tutkunları için fitness salonu, açık ve kapalı yüzme havuzu ile çocuk havuzu, tenis kortu, barbeque alanı, yürüyüş ve koşu parkurları bulunuyor.

Ayrıca kendisini doğanın kollarına bırakmak isteyenler ve huzuru doğada bulanlar için doğa manzaralı dinlenme alanlarına sahip olan Beykoz Maritza Evleri’nde çocukların keyifli vakit geçirebilmesi için açık oyun alanları da inşa edilmiş. Her yaştan kişinin sosyalleşebilmesi ve eğlenebilmesi için açık ve kapalı kafelere de sahip olan Beykoz Maritza Evleri, konut sahiplerine kaliteli bir yaşam vadediyor.
 

Fiyat Aralıkları Nasıl?

Beykoz Maritza Evleri’nin fiyatları konut tipine, metrekaresine ve blok konumu gibi ekstra özelliklerine göre değişebilmektedir. Konut arayanlara kiralık veya satılık olarak sunulan Beykoz Maritza Evleri’nin fiyatları sezona göre farklılaşabilmekte ve rakamlar son dönemde hızla artmaktadır.

Eğer siz de tercihinizi Beykoz Maritza Evleri’nden yana kullanacaksanız size uygun olan konut için iyi bir araştırma yapıp sonrasında bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Maritza Evleri'ndeki Tüm Alternatiflerimiz İçin Tıklayınız..

Sizi Arayalım Bize Yazın