Beykoz Soğuksu Bölgesi Konut Projeleri ve Yaşam Alanları

Beykoz Soğuksu Bölgesi Konut Projeleri ve Yaşam Alanları

Beykoz sınırları içinde yer alan Soğuksu Mahallesi, konut projelerinin en sık gerçekleştirildiği bölgelerden biridir. Sakinlerin kendi yaşam alanlarına sahip olabileceği ve huzurlu bir hayat sürdürebileceği konut projeleri sosyal olanaklara da sahiptir. Orman, İstanbul Boğazı ve şehir manzarasına sahip, ulaşım ağlarına ve önemli noktalar yakın daireler sayesinde Soğuksu bölgesinde yaşayanlar ihtiyaçlarını kısa sürede karşılayabilir.
 

FARKLI KONUT TİPLERİ

Soğuksu bölgesinde yer alan ve modern bir mimariye sahip olan projeler içinde farklı tipte daireler görmek mümkündür. Hem çiftlere hem de tek başına yaşayacaklara uygun 1+1 dairelerden daha geniş alternatiflere yönelenlere hitap eden dublekslere kadar çeşitli genişlik ve oda sayısına sahip daireleri değerlendirebilirsiniz. Soğuksu’da yaşamak isteyenlerin farklı beklentilerine uygun olarak daire alternatifleri çeşitlendirilir. Bu anlamda, bazı daireler çok geniş teras, devasa pencereler ya da büyük salonlara sahipken bazı dairelerde ise evin diğer bölümleri geniş tutulur. Dairelerin bulunduğu kata bağlı olarak bahçe terasına sahip seçenekler görmek de mümkündür. Özellikle soğuk havalarda da bu alanı değerlendirmek isteyenler ısı cam sistemleri ile kapatılan ve kış bahçesine çevrilen teraslı daireleri tercih edebilir.

Kalabalık ve çocuklu ailelere uygun geniş dairelerin çoğunda ebeveyn banyosu, giyinme odası gibi ek bölümler bulunur. Aynı zamanda, çoğu binada ısı ve ses yalıtımı, mantolama, merkezi uydu sistemi, açık ve kapalı otopark ve merkezi ısıtma vardır. Genel olarak teknolojiden yardım alınarak akıllı sistemlerle donatılan daireler modern ve yenilikçi bir görünüm yaratır.
 

SOSYAL OLANAKLAR

Merkezi bölgelerden ve kalabalık şehir hayatından uzakta bulunan Soğuksu, kapalı site şeklinde hayata geçirilen çok sayıda konut projesine sahiptir. Buna rağmen, siteler içinde sakinlerin sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak tesisler bulunur. Yalnızca ilgili sitenin sakinlerinin yararlanabileceği sosyal tesislerde fitness salonu, kafe ve restoranlar, hamam ve sauna, açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk oyun alanları ve seyir terası gibi donatılara yer verilir. Bazı tesisler içinde toplantı odaları ve alışveriş merkezleri de bulunur. Sakinler, alışveriş noktaları sayesinde siteden çıkmadan da günlük ihtiyaçlarını karşılayabilir.

Sosyal tesislerin etkinlik alanları her mevsim kullanıma uygundur. Genellikle farklı mevsimlerde farklı bölümler kullanılır. Soğuk havalarda şömine keyfi yapmak, yaz mevsiminde ise havuz başında vakit geçirmek mümkündür. Aynı zamanda bazı sosyal tesislerde parti ve çeşitli organizasyonlar da düzenlenebilir.
 

HUZURLU BİR ORTAM

İstanbul’un hareketli şehir hayatından kaçmak isteyenlerin tercih ettiği Soğuksu bölgesi merkezden uzak ama merkezin imkanlarını sunan bir yapıya sahiptir. Genel olarak sessiz ve sakin bir bölge olan Soğuksu, huzurlu bir yaşam sürdürmek isteyenler tarafından tercih edilir. Soğuksu sakinleri İstanbul gibi bir metropolün stresinden, gürültüsünden ve kalabalığından uzakta, orman örtüsü ve temiz havanın içinde yaşayabilir. Bununla birlikte sakinler istedikleri zaman hem Beykoz’un hem de şehrin merkezi noktalarına kısa sürede ulaşabilir.
 

BOĞAZ YA DA ŞEHİR MANZARALI KONUTLAR

Soğuksu bölgesinde hayata geçirilen konut projeleri doğa ile iç içe olmak isteyenlere hitap eder. Konutların lokasyonuna göre İstanbul Boğazı, şehir ya da orman ve vadi manzarası görmek mümkündür. Bazı daireler geniş perspektifi sayesinde tüm bu hoş manzaraları birlikte sunar. Geniş yeşil alanlar üzerine inşa edilen konutlarda her mevsimin farklı bir güzelliği görülebilir.

Ormana yakın olan konutları tercih edenler spor aktivitelerinde de bulunabilir. Sitelerin çoğunda yürüyüş parkurları bulunur. Site sakinleri, temiz hava eşliğinde bu alanlarda spor yapabilir.

 

Diğer Tüm Blog Yazılarımızı Görmek İçin Tıklayın.

Sizi Arayalım Bize Yazın